عمل بینی استخوانی جز عملهای رایج بینی است که میتواند باعث تغییر فرم بینی و مشکلات تنفسی شود. همه افراد با توجه به شرایط جسمی و سنی قادر هستند اقدام به جراحی بینی استخوانی کنند. برای این منظور بهتر است با متخصصین با تجربه در این زمینه مشورت نمایند. در این مقاله قصد داریم شرایط یک جراحی خوب، میزان هزینه و … را با توجه به نیاز کاربران مطرح کنیم. اگر شما نیز به دنبال به دست آوردن اطلاعات بیشتر در زمینه عمل بینی استخوانی هستید در این مقاله از سایت دکتر نجات حسینی همراه ما باشید.
ویژگیهای بینی استخوانی
اگر میخواهید نوع بینی خود را بشناسید باید به ویژگیهایی که برای انواع بینی مطرح شده است دقت کافی داشته باشید. بینی استخوانی نیز دارای ویژگیهایی است که در ادامه به صورت کلی آنها را بیان میکنیم:
✅ بینیهای استخوانی هرمی شکل هستند.
✅ در بینیهای استخوانی پوست روی بینی بر خلاف بینیهای گوشتی نازک است.
✅ این نوع از بینیها از انعطاف پذیری بیشتری برخوردار هستند و در حین جراحی پزشک میتواند تغییرات را به راحتی اعمال کند.
✅ بینیهای کج و بینیهای عقابی در دسته بندی بینیهای استخوانی قرار دارند.
کاندیدای مناسب عمل بینی استخوانی
اگر قصد دارید که برای جراحی بینی اقدام کنید حتما باید با شرایط کاندیدای مناسب آشنا شوید. با توجه به اینکه همه افراد میتوانند از جراحی بینی استخوانی استفاده کنند برخی از افراد نیز با توجه به شرایط ویژه قادر به جراحی نیستند. در ادامه در مورد کسانی که قادر به عمل بینی استخوانی هستند مطالبی را بیان میکنیم:
- افرادی که سن آنها از سن بلوغ گذشته است میتوانند برای جراحی اقدام نمایند. حداقل سن برای جراحی بینی 18 سال است.
- افرادی که دارای سلامت کامل هستند بهترین گزینه برای فرایند جراحی بینی استخوانی هستند.
- با شرایط بعد از عمل آشنایی داشته باشند و بتوانند مراقبتهای لازم را انجام دهند.
سن مناسب انجام جراحی بینی استخوانی
با توجه به این که تا 18 سالگی بدن در حال رشد است نمیتوان برای عمل بینی استخوانی قبل از 18 سالگی اقدام نمود. چرا که در صورت جراحی، احتمال رشد و تغییر حالت بینی وجود دارد.
نحوه انجام عمل بینی استخوانی
در روال جراحی، پزشک با برداشتن پوست روی بینی به ساختار بیرونی بینی دسترسی دارد. در صورتی که نیاز باشد از داخل بینی تغییراتی ایجاد شود در کنار ستونچه بینی که در جوار نوک بینی قرار دارد برشی ایجاد میشود تا پزشک بتواند به ساختار داخلی دسترسی داشته باشد.
همچنین فلپ بینی برای فرم دهی کنار زده میشود. سپس کار شکل دهی از طریق ساختار داخلی انجام میشود. بعد از این مرحله، فلپ برگردانده میشود و فرایند ایجاد تغییرات ظاهری انجام میشود.
برش ایجاد شده با کمک بخیه بسته شده و بر روی بینی گچ قرار داده میشود. با این جراحی مشکلات تنفسی و نواقص بینی به صورت دقیق از بین میرود.
هزینه جراحی بینی استخوانی چقدر است؟
هزینه عمل بینی استخوانی با توجه به تعرفههای ارائه شده توسط پزشک تعریف میشود. با این حال عوامل مختلفی در کاهش و افزایش هزینه جراحی موثر است:
❇️ بیمارستان: اینکه در چه نوع بیمارستانی بخواهید جراحی بینی را انجام دهید بر روی هزینهها تاثیر گذار است.
❇️ انجام آزمایشات متعدد: هزینه آزمایشهای قبل از جراحی نیز بر روی بیشتر شدن هزینه جراحی تاثیر گذار است.
❇️ هزینه بیهوشی: برای جراحی بینی نیاز است تا از بیهوشی عمومی استفاده شود. به همین جهت هزینه پزشک بیهوشی نیز در هزینه های عمل بینی استخوانی تاثیر گذار است.
❇️ دستمزد پزشک جراح: پزشک جراح هزینهای جدا دریافت می کند که با توجه به پزشک معالج و شرایط بیمار و زمان جراحی دستمزد هر پزشک متفاوت است.
درصد موفقیت عمل بینی استخوانی
اینکه چقدر جراحی بینی شما موفقیت آمیز است به انتخاب پزشک و نوع مشکلات بینی شما بستگی دارد. تاثیر پوست، فرم بینی و … در درصد موفقیت تاثیر زیادی دارد. به همین جهت باید قبل از انتخاب یک پزشک، تحقیقات لازم را در این خصوص انجام دهید.
سوالات متداول عمل بینی استخوانی
مناسب ترین سن برای فرایند عمل بینی استخوانی بعد از 18 سالگی است.
به دلیل اینکه بعد از جراحی اطراف بینی زخم است و بینی ورم دارد حداقل زمانی که برای دریافت نتیجه مناسب می توان در نظر گرفت بین 4 الی 6 ماه است.
بعد از عمل جراحی بینی استخوانی 14 روز بعد می توانید فعالیتهای کاری خود را آغاز کنید.
نتیجه گیری
عمل بینی استخوانی با توجه به مشکلات ظاهری و تنفسی بینی انجام میشود. در این بین انتخاب پزشک متخصص با تجربه میتواند نتیجه بهتری داشته باشد. برای اینکه بتوانید یک فرایند جراحی خوبی را سپری کنید دکتر نجات حسینی میتواند یک پیشنهاد مناسب برای شما باشد. برای دریافت مشاوره و ویزیت توسط این پزشک میتوانید تماس بگیرید.